The Barber Menu

Cuts

Cut

Een volledige knipbeurt met styling achteraf met een product naar keuze.

Duration: 00:30

Price: € 23,00

Short Cut

Een volledige knipbeurt voor een platte bovenkant of om alleen de zijkanten te knippen, met styling-achteraf met een product naar keuze.

Duration: 00:30

Price: € 20,00

Bald Cut

Een volledige knipbeurt met het scheerapparaat voor een kaal resultaat, met een warme handdoek als afwerking.

Duration: 00:20

Price: € 16,00

Freshen Up

Een snelle opfris beurt door de contouren te omlijnen (alleen om de haarlijnen te verscherpen, geen gebruik van een schaar of tondeuse).

Duration: 00:15

Price: € 13,00

Hot towel Shaves

Shave

Een volledige baardtrim of scheerbeurt met een warme en koude handdoek, styling achteraf met een product naar keuze

Duration: 00:30

Price: € 20,00

COMBINATIONS

Cut & Shave

Een volledige knipbeurt en een volledige baardtrim of scheerbeurt met een warme en koude handdoek, styling achteraf met een product naar keuze.

Duration: 01:00

Price: € 40,00

Short Cut & Shave

Een volledige knipbeurt voor een platte bovenkant of om de zijkanten te trimmen, met styling achteraf met een product naar keuze.

Duration: 00:55

Price: € 37,00

Bald Cut & Shave

Een volledige knipbeurt met het scheerapparaat voor een kaal resultaat, met een warme handdoek om af te werken en een volledige baardtrim of scheerbeurt met een warme en koude handdoek, achteraf stylen met een product naar keuze.

Duration: 00:50

Price: € 31,00

Freshen Up & Shave

Een snelle opfris beurt door de contouren te scherpen (alleen om de haarlijnen te scherpen, geen schaar of trimmer) en een volledige baardtrim of scheerbeurt met een warme en koude handdoek, achteraf stylen met een product naar keuze.

Duration: 00:45

Price: € 30,00

LUXURY TREATMENTS

Luxury Cut

Een volledige knipbeurt met styling achteraf met een product naar keuze. Voordat het kapsel wordt geknipt, wordt uw haar gewassen en geeft de kapper u persoonlijk advies over uw haar. De Luxury Cut-pakken zijn speciaal voor wanneer u iets totaal anders wilt of voor een speciale gelegenheid, zoals een feest of een bruiloft.

Duration: 00:40

Price: € 33,00

Luxury Shave

Een volledige baardtrim of scheerbeurt met een hete stoomapparaat, 2 warme handdoeken, 1 koude handdoek, styling achteraf met een product naar keuze en om het af te maken met een gezichtsmassage.

Duration: 00:40

Price: € 30,00

Luxury Cut & Shave

Een volledige knipbeurt en een volledige baardtrim of scheerbeurt met een hete apparaat, 2 warme handdoeken, 1 koude handdoek, styling achteraf met een product naar keuze en om het af te maken met een gezichtsmassage.

Duration: 01:20

Price: € 60,00