Billion Dollar
Smile

10 x 20 minuten
20 tinten

€179,99

 • Tint 100% 100%

Hollywood
Smile

8 x 20 minuten
16 tinten

€149,99

 • Tint 80% 80%

Perfect
Smile

6 x 20 minuten
12 tinten

€114,99

 • Tint 60% 60%

Happy
Smile

4 x 20 minuten
8 tinten

€79,99

 • Tint 40% 40%

Touch Up
Behandeling

2 x 20 minuten
4 tinten

€39,99

 • Tint 20% 20%

Tanden polijsten

Tijdens deze behandeling wordt het oppervlakte van elke tand en kies weer glad gemaakt. Dit wordt ook wel het ‘gladschuren’ of ‘oppoetsen’ genoemd.

Laat uw tanden bleken bij Medusa Tandenbleker!

Wilt u graag uw tanden bleken? Doe het dan niet zelf, maar laat het doen bij Medusa Tandenbleker. Wij zijn een expert op het witter maken van tanden. Onze vestiging licht centraal gelegen in Utrecht, er is genoeg parkeer gelegenheid en is gemakkelijk te bereiken met het openbaarvervoer.

Wat is Medusa Tandenbleker?

Medusa Tandenbleker is een serieuze speler op het gebied van tanden bleken. Wij leggen onze focus op het bleken van tanden, waardoor wij er ondertussen erg gespecialiseerd in zijn. Onze medewerkers beschikken over de onmisbare certificaten om professioneel tanden te mogen bleken.

Hoe gaan wij van Medusa Tandenbleker te werk?

U kunt bij ons vooraf online een afspraak maken. Als u dat doet, weet u zeker dat er een plek voor u beschikbaar is op de door u gewenste dag en tijdstip. Wanneer u bij ons binnenkomt, wordt u hartelijk welkom geheten door een van onze medewerkers. Daarna zal een medewerker een consult met u aangaan. Tijdens dit consult kunt u kenbaar maken wat u graag als eindresultaat zal zien. Aan de hand van wat u vertelt, weet de medewerker wat voor u de geschikte behandeling zal zijn. Na het consult is het tijd voor de behandeling. De behandeling moet meerdere keren worden uitgevoerd om het gewenste resultaat te krijgen.

Is tanden bleken wel veilig?

Wij kunnen u garanderen dat wij 100% veilig uw tanden witter maken. Voor het tanden bleken gebruiken wij namelijk de NON-Peroxide bleekgel. Deze gel beschadigd op geen enkele manier uw tandvlees of tandglazuur en is hierdoor helemaal veilig te gebruiken. Bovendien weten onze bekwame medewerkers heel goed hoe zij te werk moeten gaan, om de behandeling geheel zonder gevaren uit te voeren. Bij ons kunt u dan ook met een gerust hart uw tanden laten bleken.

Wilt u ook uw tanden bleken of meer informatie?

Wilt u uw tanden laten bleken? Dan kunt u heel makkelijk online een afspraak maken. U kunt de behandeling ook alvast online met Ideal betalen. Hierdoor kan de medewerker u tijdens de afspraak direct van dienst zijn.

Denkt u erover na om een afspraak te maken bij Medusa Tandenbleker, maar wilt u eerst graag meer informatie? Dan mag u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.

Beoordelingen van klanten

 • Geweldige aanvulling op de Happy Smile!

  Complete Care Kit Image

  Complete Care Kit

  Levien van Berkum Avatar
  Levien van Berkum
  12/06/2019

  what a splendid force who could ever think it up............

  Helma Zindel Avatar
  Helma Zindel
  7/29/2018

  Meri Hagop Avatar
  Meri Hagop
  10/04/2017
 • Boris van der Werff Avatar
  Boris van der Werff
  8/30/2017

  Shalla Nerway Avatar
  Shalla Nerway
  8/20/2017

  Nihad Bahri Avatar
  Nihad Bahri
  8/20/2017

Waarom tanden bleken bij Medusa Utrecht?

Is tanden bleken veilig?

Is tanden bleken gevaarlijk?

Like ons op Facebook

Via onze Facebook pagina kunt u up-to-date blijven van exclusief content, zoals voor en na foto’s, winacties en natuurlijk de 1100+ recensies van onze klantervaringen.

Online reserveren

Snel & veilig online betalen via Ideal, zodat uw afspraak op het door u gewenste datum en tijdstip is vastgelegd. 

Openingstijden

Informatie over de exacte openingstijden van Medusa Tandenbleker is te vinden op de contactpagina.

Onderweg naar ons

Wist u al dat als u onze bedrijfsnaam in google maps tikt, u dan kunt navigeren naar onze salon?

Communicatie

Voor meer informatie kunt u via Facebook in contact komen of bellen met ons nummer op de contactpagina. We doen er alles aan om uw vragen via alle mogelijke manieren te beantwoorden.